Yüksekovalı sporcu, kara yolunda Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

Yüksekova'da yaşayan kayaklı koşu milli takım sporcusu Civan Karaman, Bayram trafiği az olduğu için kara yolunu antrenmanları için kullanıyor.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan kayaklı koşu milli takım sporcusu Civan Karaman (19), 26-27 Haziran tarihlerinde Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenecek Türkiye şampiyonasına hazırlanmak için antrenmanlarını kara yolunda sürdürüyor.

whatsapp-image-2024-06-19-at-13-48-50.jpegKaraman, Erzurum Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi olup, 5 yıldır milli takımın bir parçası olarak aktif spor hayatını sürdürüyor.

whatsapp-image-2024-06-19-at-13-46-33.jpeg

Karaman, Yüksekova'daki antrenman imkanlarının kısıtlı olması sebebiyle kara yolunu tercih ettiğini belirtti. Özellikle bayram günleri boyunca kara yolunda araç trafiğinin az olması, antrenmanlarını daha verimli bir şekilde yapabilmesine olanak tanıyor. Zorlu koşullarda çalışarak Türkiye şampiyonasında en iyi performansı sergilemek istediğini vurgulayan Karaman, bu sürecin kendisi için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

whatsapp-image-2024-06-19-at-13-46-33-1.jpeg

Genç sporcu, Türkiye'yi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek için büyük hedefler belirlediğini ve bayram günlerindeki az trafik ortamının bu hedeflerine ulaşmak için önemli bir avantaj sağladığını dile getirdi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum