Yüksekova'da Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden okullara destek

Yüksekova Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hükümlüler ve kurum çalışanlarıyla birlikte 50. Yıl İlkokulu’nda boya çalışmaları gerçekleştirdi.

Yüksekova Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hükümlüler ve denetimli serbestlik çalışanlarıyla birlikte okullarda boya çalışmaları yürütüyor. Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde, 50. Yıl İlkokulu’nda gerçekleştirilen çalışmalarla sınıflar yenilendi.

whatsapp-image-2024-09-07-at-01-35-55.jpeg

Projeye Denetimli Serbestlik Kurum Müdüresi Ceyda Yanıkoğlu Çırak ve kurum personelleri Mehmet Serdar, Rıza Engin ve Muhyettin Eser de destek verdi.

whatsapp-image-2024-09-07-at-01-36-06.jpeg

Denetimli Serbestlik Müdüresi Ceyda Yanıkoğlu Çırak, projeyle ilgili olarak şunları söyledi: “Bugün 50. Yıl İlkokulu’nu boyuyoruz. Hükümlülerimizle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü protokolü kapsamında okullarımızı yeniliyoruz. Çocuklarımızı yeni eğitim yılına hazırlıyoruz. Çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hayırsever iş insanı Veli Çoruh’a ve ismini vermek istemeyen diğer gönüllülere destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu tür projelerimiz devam edecek ve daha güzel projelere imza atacağız. Yükümlülerimizi topluma kazandırmak ve onlara meslek edindirmek için çalışıyoruz.”

whatsapp-image-2024-09-07-at-01-35-31.jpeg

Yüksekova Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde psikolog olarak görev yapan Rıza Engin ise, projeye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eğitim yılının başlamasına bir gün kala okullarımızı boyuyoruz. Çocuklar için temiz ve güzel sınıflar oluşturmak istiyoruz. Geçmişte inşaat işlerinde çalıştığım için bu projede yer almak istedim. Tüm öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-09-07-at-01-35-19.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.