Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü, MTSK sınavı görevlilerini denetledi

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü, MTSK sınavı görevlilerini denetledi

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, MTSK sınavı için denetim sağladı, sınavın sorunsuz geçmesi için gereken önlemlerin alındığını belirtti.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, MTSK (Merkezi Teşkilat Sınavı Kurulu) sınavı için görevlendirilen heyeti denetledi. Heyet, sınavın düzenlenmesi sırasında görevliler, sivil memurlar, ve diğer ilgililerin titizlikle dikkat etmesi gereken konular hakkında hassasiyetlerini dile getirdi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, MTSK (Merkezi Teşkilat Sınavı Kurulu) sınavı için görevlendirilen heyeti eşliğinde sınavın düzenlenmesi öncesinde incelemelerde bulundu. Görevlilerin, sivil memurların, ve diğer ilgililerin titizlikle dikkat etmesi gereken konular hakkında hassasiyetlerini dile getiren heyet, sınav sürecinin sorunsuz ve adil bir şekilde geçmesi için gereken tedbirlerin alındığını belirtti.

Heyetin denetim gezisi sırasında, sınavın teknik hazırlıkları ve güvenlik önlemleri detaylı bir şekilde incelendi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum