Yüksekova’nın sevilen siması Daveti, bugünlerde evinden çıkmıyor

Yüksekova’nın sevilen ismi Daveti’nin ismi öğrenilemeyen birkaç genç tarafından korkutulduğu için bir süredir evden çıkmadığı belirtildi. Ailesi, Daveti’yi korkutan kişilere tepki gösterdi.

Yüksekova’nın Kamışlı (Sinava) köyünde yaşayan ve çekilen videolarıyla kısa sürede herkesin sevgisini kazanan Davut Ballı, diğer adıyla Daveti, bölge halkının yanı sıra Yüksekova dışında da ilgi görüyor.

whatsapp-image-2024-09-18-at-18-20-34.jpeg

Daveti’nin bakımıyla ilgilenen ablası Meliha Ballı, kardeşinin videolarının sosyal medyada paylaşılmasıyla uzun süredir kendisine ilginin arttığını söyledi.

Birçok kişinin özel olarak köye gelerek Daveti ile fotoğraf çektirmek istediğini belirten Ballı, Daveti’nin yoğun ilgiden rahatsız olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde birkaç genç tarafından korkutulduğunu ve bu sebeple bugünlerde evden çıkmak istemediğini ifade eden Ballı, kardeşi Daveti’nin bu durum nedeniyle hem kendisiyle hem de çevresiyle sorunlar yaşadığını ifade etti.

as-001.jpeg

Ziyaretçi İnzar Hedad ise ziyaret sonrası yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, “Ben Irak’ın Kürdistan Bölgesi’nden Yüksekova’nın sevilen siması Daveti’yi görmek için geldim. Bu durumu görmek beni çok üzdü. Yüksekova, bu değerine sahip çıkmalı” dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.