Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına İhsan Güzel seçildi

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına İhsan Güzel seçildi. Timur Sevi'nin vefatının ardından oy birliğiyle seçilen Güzel, "Timur Başkan’ın bıraktığı yerden devam edeceğim" dedi.

Evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Timur Sevi’nin yerine Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevine İhsan Güzel getirildi.

whatsapp-image-2024-09-18-at-23-42-38.jpeg

Yeni Meclis Başkanı İhsan Güzel, yaptığı açıklamada, "Timur Sevi’nin kaybı hepimizi derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve Yüksekova halkına başsağlığı diliyorum. Meclis üyeleri, bu göreve beni seçti. Bu görevi üzülerek kabul ettim, ancak devam etmemiz gerekiyordu. Timur Başkan’ın bıraktığı yerden devam edeceğim" dedi.

whatsapp-image-2024-09-18-at-23-42-29.jpeg

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ise, "Zor bir seçim sürecinden geçtik. Meclis üyelerinin oy birliğiyle İhsan Güzel, yeni meclis başkanı olarak seçildi. Hep birlikte, Timur Sevi’nin bıraktığı bayrağı devralarak Yüksekova ve çevresindeki esnaf ve tüccarlara hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum