Yüksekova’da su taşkınlarına karşı çalışmalar devam ediyor

Yüksekova’da su taşkınlarına karşı çalışmalar devam ediyor

Yüksekova Belediyesi ekipleri, olası su taşkınlarını önlemek için çalışmalarına devam ediyor.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, su taşkınlarına karşı başlatılan altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle yağışlı havalarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için hafta sonu da mesai yaptı.

photo-output.jpeg

Çalışmalar kapsamında ilçenin çeşitli noktalarında büz döşeme işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu sayede yağmur sularının tahliyesi daha etkin hale getirilerek su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

photo-output-001.jpeg

Belediye yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için mesai gözetmeksizin çalışmalara devam ettiklerini belirterek, yürütülen altyapı güçlendirme çalışmalarının ilçe genelinde uzun vadeli çözümler sunacağını ifade etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum