Vali Ali Çelik, Şemdinli’de muhtarlarla bir araya geldi

Vali Ali Çelik, Şemdinli’de muhtarlarla bir araya geldi

Hakkari Valisi Ali Çelik, Şemdinli Belediyesi konferans salonunda Şemdinli Merkez Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında, Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, İl Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, İlçe Teşkilatı Başkanı ve Şemdinli Merkez Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı, Şemdinli Belediyesi konferans salonunda yapıldı ve bölgedeki mahalle ve köylerin mevcut stokları, ihtiyaçları ve beklentileri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda, mahalle ve köylerdeki ulaşım, alt yapı, doğalgaz, elektrik, su ve internet gibi konular ele alındı ve vatandaşlar Vali Çelik'e taleplerini iletti.

Vali Çelik, toplantıda yaptığı konuşmada, "Şemdinli'nin yenilikleri için hep birlikte çalışacağız" diyerek, bölgenin gelişimi için iş birliği içinde olacaklarını vurguladı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.