Şemdinli’de 23 kg uyuşturucu ele geçirildi

Şemdinli’de 23 kg uyuşturucu ele geçirildi

Şemdinli’de, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında yaptığı çalışmalarda 23 kg metamfetamin madde ele geçirildi.

Hakkari Valiliği resmi hesaplarından, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları hakkında bir açıklama paylaştı. Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında yaptığı çalışmalar sonucunda 23 kg uyuşturucu ele geçirildiği belirtildi.

İran sınırından uyuşturucu madde getirileceği duyumunun alınması üzerine Şemdinli İlçesi kırsalında Hudut Birlikleri ile koordineli yapılan operasyonda, C. K. isimli şahısın at üzerinde getirdiği 2 adet çuval içerisine konulmuş 23. 350 gr. metamfetamin maddenin yakalandığı ifade edildi. Gözaltına alınan C. K.’ye de adli işlem başlatıldığı aktarıldı.

img-0294.jpeg

Hakkari Valiliği’nin yaptığı açıklama sonunda, “İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.