Hakkarigücü, evinde 2-1 mağlup oldu

Hakkarigücü, evinde 2-1 mağlup oldu

Kadın Futbol Süper Lig’inde mücadele eden Hakkarigücü, evinde ağırladığı Fenerbahçe Petrol Ofisi'ne 2-1 mağlup oldu.

Kadın Futbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Hakkarigücü sahasında Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni konuk etti. Hakkari'nin Aşağı Merzan Mahallesi'ndeki Şehir Stadı'nda oynanan maçı, yüzlerce taraftar izledi.

dha-198276-6.jpg

Hakkarigücü takımı, 13'üncü dakikada Burkina Fasolu Rasmata Sawadogo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Rakip takımın beraberlik golünü ise ilk yarının uzatma dakikalarında Ece Türkoğlu kaydetti.

dha-198276-4.jpgMaçın ikinci yarısında rakip takıma karşı pozisyon geliştiremeyen ev sahibi Hakkarigücü, 52'nci dakikada Marta Cox'un attığı golle 2-1 mağlup oldu.

dha-198276-3.jpg

Ev sahibi takım ligde oynanan 24 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak ligin 8'inci sırasında 31 puanda kalırken, rakip takım Fenerbahçe Petrol Ofisi ise bu galibiyetle ligdeki puanını 64'e çıkartarak averajla bu haftayı da lider olarak tamamladı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.