
Üzümkıran Spor play-off finalinde: Üzümkıran Spor, Yüksekova Belediyespor’un rakibi oldu
Hakkari Amatör Ligi play-off yarı finalinde Derecik Belediyespor’u farklı mağlup eden Üzümkıran Spor, adını finale yazdırdı.
Hakkari Amatör Ligi’nde play-off yarı final heyecanı tamamlandı. Hakkari Merzan Şehir Stadı’nda saat 15:00’te başlayan karşılaşmada Üzümkıran Spor ile Derecik Belediyespor karşı karşıya geldi. Maçı, Hakkari Valisi Ali Çelik ile beraberindeki heyet, Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç ve çok sayıda taraftar takip etti.
Mücadeleye hızlı başlayan Üzümkıran ekibi, sahadan 5-1 gibi net bir skorla galip ayrılarak final biletini aldı. Üzümkıran Spor'un golleri; 20. ve 27. dakikalarda Erkan Sağlam, 43. dakikada Taner Fırat, 58. ve 68. dakikalarda ise Zafer Fırat’tan geldi.
Etkili bir oyun ortaya koyan Üzümkıran Spor, bu galibiyetle Hakkari Amatör Ligi play-off finalinde Yüksekova Belediye Spor’un rakibi oldu.
