Zeze Big Cafe yeniden hizmet veriyor

Zeze Big Cafe yeniden hizmet veriyor

Hakkari’de geçtimiz gün hizmete giren ancak 2 gün sonra Belediye tarafından mühürlenen ZeZe Big Cafe, yarın tekrar hizmet vermeye başlayacak.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari Kent Merkezi Çevreyolu üzerinde bulunan Rüya Plaza’nın 6. Katında 15 Ekim gecesi açılan ZeZe Bıg Cafe, 2 gün sonra Belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

İş yeri sahibi Serkan Besi konu hakkında, "Alkollü mekan teşebbüsünde bulundum. Şık bir mekan açtım. 300 bin dolayında bir yatırım yaptım. Dolayısı ile çok ciddi bir şekilde borçlandım. Ancak açılıştan 2 gün sonra iş yerimiz mühürlendi. İşe başlarken yasal mevzuat hakkında tam bilgi sahibi değildim. Ardından mevzuatı öğrendim. Belediye, Valilik ve halkımıza karşı mahçubiyet yaşadım ve bundan dolayı üzgünüm. Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Valimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrasında iş yerinin alkolsüz olarak işletilmesi konusunda sorun olmadığını anladık. Bunun için gerekli başvuruyu yaptık. Yetkililer gerekli kolaylığı gösterdi. İş yerimiz alkolsüz bir biçimde yarından itibaren hizmet vermeye devam edecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.