Yüksekova’da yol çalışmalarına hız verildi

Yüksekova Belediyesi, ilçedeki yolların iyileştirilmesi için kumlama ve stabilize çalışmalarına hız verdi.

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin farklı bölgelerinde yol düzenleme çalışmaları kapsamında kumlama ve stabilize işlemlerine başladı. İlçe genelinde hava şartları ve yol durumu göz önünde bulundurularak, acil müdahale gereken yollar belirlenip çalışmalar hızlandırıldı.

Belediye ekipleri, Yeni Mahalle, Güngör, Cumhuriyet ve Esentepe Mahallelerinde yürütülen kumlama ve stabilize çalışmalarıyla yolların daha kullanışlı hale getirilmesini hedefliyor. Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) Asfalt çalışmaları ise tamamlanmış durumda, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları da eş zamanlı olarak devam ediyor.

Yağışların başlamasından önce planlanan tüm yolların düzenlenmesi için çalışmaların hız kesmeden süreceğini belirten ekipler, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için gereken her türlü tedbiri aldıklarını ifade ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri