Yüksekova’da Newroz hazırlıkları sürüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yarın yapılacak Newroz kutlamaları için eski Cilo Stadı’nda hazırlıklar devam ediyor.

Yüksekova’da Newroz, 10 yıl aradan sonra yeniden eski Cilo Stadı’nda kutlanacak. Yüksekova Belediyesi, etkinlik öncesinde alanın uygun hale getirilmesi için temizlik ve tesviye çalışmaları yürüttü. Sahne kurulumu devam ederken, alan süslemesi parti üyeleri tarafından yapılacak.

Dem Parti Yüksekova İlçe Eş Başkanı Ercan Sevmez, hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığını belirterek, “Newroz alanında gerekli tüm çalışmalar yapıldı. Zemine kum dökülerek çamur ve toz oluşumu önlendi. Şimdi sahne kuruluyor, süsleme çalışmaları da devam edecek. 10 yıl sonra burada Newroz’u kutlamak bizim için tarihi bir anlam taşıyor. Halkımızı kutlamalara bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri