Yüksekova’da kilitli parke taşı çalışmaları devam ediyor

Yüksekova Belediyesi, Eski Kışla Mahallesi’nde tamamladığı kilitli parke taşı çalışmalarını, Yeni Mahalle, Güngör ve Mezarlık Mahallelerinde sürdürüyor.

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı kilitli parke taşı çalışmaları hızla sürüyor. Yeni Mahalle, Güngör ve Mezarlık Mahalleleri’nde aynı anda devam eden çalışmalar kapsamında, Mezarlık Mahallesi’ndeki Gazi Caddesi’ne bağlı 607 numaralı sokakta zemin hazırlıkları başlatıldı.

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, yürütülen çalışmalara değinerek, “Eski Kışla Mahallemizdeki kilitli parke taşı döşeme sürecini tamamladık. Şu anda Yeni Mahalle, Güngör ve Mezarlık Mahallelerinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Mezarlık Mahallemizdeki Gazi Caddesi’ne bağlı 607 nolu sokakta ise zemin hazırlıklarımızı bitirdik. Diğer mahallelerde de döşeme işlemleri hızla ilerliyor. İlçemize kazandırdığımız bu yeni yolların Yüksekova halkına faydalı olmasını diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri