Yüksekova’da inşaatta kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Yüksekova’da inşaat alanında asansör boşluğuna düşen Hülya Düzen ve merdivenlerden ayağı kayarak düşen eşi Emirhan Düzen ağır yaralandı. Hülya Düzen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, eşi Emirhan Düzen'in tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, Yüksekova’da, akşam saat 19:00 sıralarında çarşının Nedim Zeydan Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat alanında yaşanan kazada, 60 yaşındaki Emirhan Düzen ve 55 yaşındaki eşi Hülya Düzen ağır yaralandı.

Hülya Düzen, eşine çay götürmek için inşaat alanına gitti. Çayı teslim ettikten sonra geri dönerken, asansör boşluğundan birinci kattan zemin kata düşerek ağır şekilde yaralandı. Eşinin düştüğünü gören Emirhan Düzen, ona yardıma koşarken merdivenlerde ayağının kayması sonucu kendisi de düşerek yaralandı.

Çevredeki vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra her iki yaralı da Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Hülya Düzen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Emirhan Düzen’in tedavisi devam ediyor. Emirhan Düzen’in 2 gün önce fıtık ameliyatı geçirdiği de öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri