Yüksekova'da elektrik hatları yer altına alınıyor

Yüksekova'da görüntü kirliliğini azaltmak amacıyla elektrik hatlarının yer altına alınması için harekete geçildi.

Yüksekova ilçesinde görüntü kirliliğini önlemek amacıyla elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışmalar başlatıldı. Proje tamamlandığında, İpek Yolu üzeri ve şehir merkezi daha estetik bir görünüme kavuşacak.

Şantiye Saha Sorumlusu Rıfat Akay, yürütülen çalışmalara dair bilgi vererek, şu anda hafriyat ve kanal kazı işlerinin devam ettiğini, trafo ve montaj çalışmalarının ise bahar sezonuna sarkabileceğini açıkladı.

Akay, "Üç farklı bölgede çalışmalarımız sürüyor. İpek Yolu'na henüz başlamadık, ancak Özgürlük Meydanı'ndaki iki tehlikeli noktayı bertaraf ettik. Vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını rica ediyorum" dedi.

İpek Yolu üzerindeki çalışmaların yakın zamanda başlayacağını belirten Akay, Hilton Oteli’nden Süt Fabrikası’na kadar olan hattın her iki tarafında altyapı çalışmaları yapılacağını ifade etti. Çalışmalar sırasında oluşabilecek rahatsızlıklar için özür dileyen Akay, "Daha sağlıklı bir elektrik altyapısına kavuşmak için desteklerinizi bekliyoruz" diye ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri