Yüksekova’da Amatör Spor Haftası’nın startı verildi

Yüksekova’da Amatör Spor Haftası Badminton turnuvası ile başladı.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı kapsamında, Amatör Spor Haftası Yüksekova’da 7-11 Ekim tarihlerinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Yüksekova’da da başlayan etkinlikler, Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün spor salonunda Badminton turnuvası ile start aldı.

Her yıl farklı branşlarda düzenlenen Amatör Spor Haftası, bu yıl Yüksekova’da Badminton, Dart, Tekerlekli Kayak, Tenis, Atletizm ve Wushu gibi spor dallarında gerçekleştiriliyor. Etkinliğe Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, Yüksekova İlçe Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış öncesinde konuşma yapan Kaymakam Akın, “Bugün başlattığımız Amatör Spor Haftası kutlu olsun. Çocuklarımızın heyecanı hepimizi mutlu ediyor. Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizde her türlü sporun yapılabiliyor olması çok güzel. Hocalarımızla birlikte her zaman gençlerimizin yanındayız. Sizler ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyorsunuz ve bu heyecanınız Yüksekova için umut vadediyor. Hayatınızın her alanında başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Akın, konuşmasının ardından spor kulüplerini gezerek öğrencilerle sohbet etti ve Badminton sporu ile Amatör Spor Haftası’nın açılışını yaptı. Yüksekova Gençlik Merkezi’ne bağlı spor kulüplerinin öğrencileri, kendi branşlarında yeteneklerini sergiledi. Spor gösterilerinin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Bir hafta sürecek olan etkinlikler kapsamında, çeşitli spor dallarında yarışmalar ve gösteriler yapılacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri