Yüksekova'da 29 bin 226 öğrenciye karneleri verildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 29 bin 226 öğrenciye karneleri verildi.

Yüksekova'da 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 29 bin 226 öğrencinin karnelerini almasıyla sona erdi. İlçedeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda karne dağıtım törenleri düzenlendi. Karne dağıtım töreninlerine okul idarecileri öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Karne dağıtım törenleri ile ilgili gazetecilere açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael Yüksekova'da Temel Eğitim kademesinde 75 okulda 20.680 öğrenciye, Ortaöğretim kademesinde 21 okulda 8.546 öğrenciye, toplam 96 okulda 29.226 öğrenciye 2120 personel ile karne dağıtımı yapıldığını söyledi.

Öte yandan Kuruköy İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katılan Kaymakam Ömer Çimşit, öğrencileri tebrik etti, başarı diledi. Buradaki törene, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Gök, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nadir Bilbay, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, öğrenci ve veliler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri