Yüksekova Kadın Derneği Başkanı Vali Ali Çelik'i ziyaret etti

Yüksekova Kadın Derneği (YUKADER) Başkanı Hatice Temir Bozdağ, Vali Ali Çelik’i ziyaret ederek derneğin kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırmak için yürüttüğü projeleri tanıttı.

Yüksekova Kadın Derneği (YUKADER) Başkanı Hatice Temir Bozdağ ve heyeti, Vali Ali Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette, derneğin kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırmak amacıyla yürüttüğü projeler ve etkinlikler hakkında bilgi verildi.

YUKADER Başkanı Bozdağ, derneğin amacının, Yüksekova'daki kadınların yaşam kalitesini artırmak ve onlara çeşitli alanlarda destek sağlamak olduğunu belirtti. Kadınların eğitim, istihdam ve sosyal haklar konularında daha fazla fırsata sahip olmaları için yürütülen projelerin önemini vurguladı.

Bozdağ, kadınların güçlendirilmesi için gerçekleştirilen çalışmalara değindi. Vali Çelik ise, kadınların toplumsal hayatta daha güçlü yer alması için her zaman destek vereceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri