Yüksekova Belediyesi'nin asfalt çalışmaları sürüyor

Yüksekova Belediye bünyesinde başlatılan yol çalışmaları kapsamında ilçenin yolları asfaltlanıyor.

Yüksekova Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü asfalt döküm çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, gerçekleştirdikleri Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt çalışmalarını belirlenen bölgelerde tamamlama aşamasına getirdi.

Bu kapsamda, Güngör Mahallesi’nde Onaylar ve 912 Nolu sokaklar ile Muharrem Malazgirt Okulu yolu, Cumhuriyet Mahallesi’nde 727, 741 Nolu sokaklar ve Özel Bilim Anadolu Lisesi yolu, Mezarlık Mahallesi’nde 608 Nolu sokak, Eski Kışla Mahallesi’nde 420 ve 422 Nolu sokaklar, Yeni Mahalle’de ise 1114 Nolu sokak asfaltlandı.

Programda yer alan yollar sırasıyla asfaltlanırken, asfalt dökümünün tamamlandığı alanlarda kaldırım çalışmalarına da başlandı.

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Şoreş Diri, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Asfalt döküm çalışmalarımız planladığımız şekilde ilerliyor. Programa aldığımız yolların durumuna göre önce genişletme işlemleri gerçekleştirdik, ardından zemin hazırlık ve PMT uygulamalarını tamamladık. Birçok yolumuzu asfaltlayarak halkımızın kullanımına sunduk. Bunun yanında kaldırım çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Çalışmalarımıza destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Hizmetlerimiz kapsamındaki tüm alanlarda çalışmalarımız aralıksız sürecek” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri