Yüksekova: ‘Baklavacı Fuat Usta' yeni şubesiyle 90 kişiye istihdam sağlayacak

Yüksekova'da 'Baklavacı Fuat Usta' yeni şubesini açarak, bölgeye 90 kişilik istihdam imkanı sunuyor.

Yüksekova'da İpekyolu üzerinde bulunan 'Baklavacı Fuat Usta' isimli işletmenin yeni şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, eski Milletvekili Esat Canan, eski Belediye Başkanı Ali İhsan Zeydan, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu,Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna,Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan Güzel, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ve Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç gibi isimler katıldı.

Törende, işletmenin kurdelesini kesen Esat Canan, açılışın Yüksekova'ya önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Ali İhsan Zeydan ise yeni tesisin bölge için önemli bir istihdam kaynağı olduğunu vurguladı.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir de, yaklaşık 90 kişiye istihdam sağlayan işletmenin, Yüksekova'nın önemli markalarından biri olduğunu belirtti ve işletme sahibi Fuat Erdil’e teşekkür etti.

İşletme sahibi Fuat Erdil, açılışta katılımcılara teşekkür ederek, işletmenin gelişim sürecini paylaştı. Erdil, hedeflerinin kurumsallaşmak ve Türkiye genelinde büyümek olduğunu dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri