Yılmaz yeniden Ak Parti Çukurca İlçe Başkanlığına seçildi

Çukurca’daki kongrede, 393 delegenin katılımıyla yapılan seçimde Yılmaz, 150 oy alarak tekrar AK Parti Çukurca İlçe Başkanı seçildi.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde AK Parti 8. İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Hüseyin Yılmaz, oyların çoğunluğunu elde ederek yeniden AK Parti Çukurca İlçe Başkanı oldu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ait spor salonunda düzenlenen kongrede öncelikle saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. 393 delegenin bulunduğu kongrede, 150 delege oy kullandı.

Tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Hüseyin Yılmaz, 150 oyla AK Parti Çukurca İlçe Başkanı olarak yeniden göreve seçildi.

Yılmaz, yaptığı konuşmada, bugüne kadar AK Parti İlçe Başkanlığı’nda görev yapanlara teşekkür ederek, bundan sonra aldıkları bayrağı daha ileriye götürmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “AK Parti yol arkadaşlığını bize nasip eden Rabbime hamdüsenalar ediyorum. 8. Olağan Kongremizin özelde ilçemize, genelde ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

Kongreye AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, AK Parti Hakkari Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, AK Parti Hakkari Eski Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter ve çok sayıda partili katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri