Yavuz Aydoğdu'dan Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Hakkâri Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nde basının toplum için taşıdığı önemi vurguladı.

Hakkâri Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Aydoğdu, demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, haber alma özgürlüğü ve toplumsal farkındalık oluşturma açısından büyük bir sorumluluk taşıdığını belirtti.

Basın mensuplarının, her türlü zorluğa rağmen fedakârca çalışarak toplumun doğru bilgiye ulaşmasını sağladığını vurgulayan Aydoğdu, “Gazetecilerimiz, mesai saati gözetmeksizin vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için mücadele veriyor. Bu çabaları takdir edilmelidir” dedi.

Aydoğdu, kamu yararı gözeterek çalışan tüm basın mensuplarının Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, meslek hayatlarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri