Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gevaş’ta esnaf ve halkla görüştü

Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Gevaş’ta esnaf ve halkla bir araya gelerek sorunları dinledi ve çözüm için destek vereceklerini açıkladı.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Gevaş ilçesine bir ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve halkla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, Gevaş Belediyesi Eşbaşkanları Kübra Aktı ve Ruknettin Hakan da eşlik etti.

Eşbaşkan Abdullah Zeydan, seçim sürecinde Gevaş’a verdikleri öneme dikkat çekerek, “apacağımız çok iş var ve birlikte yapacağız. Gevaş Belediyesi Eşbaşkanlarımıza da gereken desteği vereceğiz. Hayvancılık, tekstil, tarım, turizm alanlarında Gevaş’ı hak eden hizmetlerle buluşturacağız.” dedi.

Eşbaşkan Şedal ise, “Gevaş için de elimizden ne gelirse yapacağız. Halkımız üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Hem 31 Mart seçimlerinde, hem de mazbata gaspında bu iradesini ortaya koydu. Bugün de bizim sıramızdır. Üzerimize ne düşerse onun fazlasını yapacağız. Buna mecburuz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Eşbaşkanlar, esnaf ve ilçe halkıyla tek tek görüşerek sorunlarını dinlediler. Ayrıca, Gevaş Şoförler Kooperatifi’ni ziyaret eden Eşbaşkanlar, şoför esnafının taleplerini de dinleyerek çözüm için birlikte hareket edeceklerini belirttiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri