Vali Yardımcısı Karadağ, köylerdeki yol çalışmalarını denetledi

Hakkari Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, merkeze bağlı köylerde yürütülen yol asfalt ve yapım çalışmalarını yerinde denetledi.

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Hakkari merkeze bağlı köylerde yapılan yol asfalt ve yapım çalışmalarını denetledi. İlk olarak Kaymaklı Köyü'nü ziyaret eden Karadağ, köy muhtarı Derviş Demirkan ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Köydeki yol asfalt çalışmalarını inceleyen Karadağ, Vali Ali Çelik'in talimatları doğrultusunda Asfalt Plenti Tesisi'nde üretilen sıcak asfalt ile köy yollarını asfaltladıklarını belirtti. Kaymaklı Köyü'nde 4.2 kilometrelik yol asfaltlanacağını söyledi.

Kaymaklı Köyü Muhtarı Derviş Demirkan, köy yollarının asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ve İl Özel İdaresi personeline teşekkür etti.

Karadağ, Kaymaklı Köyü'nün ardından Eski Çanaklı Köyü'nde yapımı devam eden yolu inceledi. İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Şube Müdürü Maksut Kaya'dan bilgi alan Karadağ, coğrafyanın zorlu şartlarına rağmen çalışan personele teşekkür etti. Eski Çanaklı Köyü'ne 5 kilometre yeni yol yapılacağını ve 13 kilometrelik yolun bakım ve onarımının sağlanacağını açıkladı.

Çanaklı Köyü Muhtarı Kadir Adıyaman, 1991 yılından beri köylerinden ayrı kaldıklarını, güven ortamının sağlanmasıyla köylerine geri dönme mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yeni yapılan yol sayesinde köylerine ulaşım sağlayacaklarını söyleyen Adıyaman, Vali Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri