Vali Ali Çelik'ten Derecik ziyareti

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Derecik ilçesinde yaptığı ziyaretlerde köy halkıyla bir araya geldi, su, yol, eğitim ve sağlık konularındaki talepleri dinledi.

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Derecik ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Şehit Piyade Er Coşkun Sekmen (Eşe Tepe) Üst Bölgesi'ni ziyaret eden Vali Çelik, burada incelemeler yaptı.

Vali Çelik, daha sonra Anadag Köyü'nü ziyaret ederek köy halkıyla bir araya geldi. Muhtar Ayhan Dinç'in evinde gerçekleştirilen ziyarette köy sakinlerinin su, yol, eğitim ve sağlık hizmetleri konusundaki taleplerini dinledi. Vali Çelik, köydeki sorunları yerinde tespit etti.

Anadag Köyü'nde devam eden Yeşilova yolundaki asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik, 2.5 kilometrelik bölümün il özel idaresi tarafından tamamlandığını, kalan 7.5 kilometrelik kısmın ise TPAO tarafından yürütüldüğünü belirtti. Ardından, Orta Mahalle'deki mevlit programına katılarak halkın ihtiyaçlarını dinledi.

Vali Çelik, ayrıca Gelişen Köyü'nde süren 13 kilometrelik Gelişen-Koryürek yolundaki asfalt çalışmaları hakkında bilgi aldı. Son olarak Uslu Köyü'nde Aziz Ulukan'ın taziyesine katılarak aileye başsağlığı diledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri