Spor City, Yüksekova’da yeni yerinde hizmete açıldı

Yüksekova’da daha önce hizmet veren Spor City yeni adresi olan Cengiz Topel Caddesi’nde hizmete açıldı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde uzun süredir faaliyet gösteren Spor City giyim ve ayakkabı mağazası, yeni adresinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. İlçenin işlek caddelerinden Cengiz Topel Caddesi üzerinde, Halktan Kuruyemiş’in yanında yer alan mağaza, açılış töreniyle kapılarını yeniden açtı.

Açılışa Yüksekova Belediye Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, iş insanları, esnaf ve vatandaşlar katıldı. Kurdele kesimini gerçekleştiren Eş Başkanlar ve davetliler, mağazanın hayırlı olmasını diledi.

İş yeri sahibi Kamran Yemen, “Bu özel günde yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Mağazamızda 7 kişiye istihdam sağlıyoruz ve Yüksekova’ya en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Açılışın ardından katılımcılara kokteyl ikramında bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri