Şemdinli Gücü Spor, “Şemdinli Belediye Spor” ismini aldı

Şemdinli Gücü Spor Kulübü, Şemdinli Belediyesi bünyesine alınarak ismi “Şemdinli Belediye Spor” olarak değiştirildi.

Şemdinli Gücü Spor Kulübü, Şemdinli Belediyesi’ne katılarak “Şemdinli Belediye Spor” ismini aldı. Bu vesileyle Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, kulübün önceki yöneticileri ve sporcularla akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Şakar ve sporcular, sportif faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Şakar, açıklamasında kulübün artık daha güçlü bir yapıya sahip olduğunu vurgulayarak, “Şemdinli Belediye Spor Kulübü olarak şimdi daha güçlüyüz. Spor kulübümüzün sporcularını ve yöneticilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Şimdi spor zamanı diyoruz ve gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Şu an futbol odaklı ilerliyoruz ancak çok yakında tüm spor dallarında gençlerimizle birlikte daha güzel aktivitelere imza atarak, şehrimize değer katacağız. Şemdinli Gücü Spor Kulübü Başkanı Kasım Çiftçi ve sporcularımıza bugüne kadarki emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Artık biriz, beraberiz ve Şemdinli’mizi daha güçlü bir spor ilçesi olarak temsil etmeye hazırız” dedi.

Başkan Şakar, gençlerin her zaman destekçisi olacaklarını ve ilçenin spor alanında gelişimine katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri