Hakkari Belediyesi, Kayak Merkezi’ne toplu taşıma seferi başlattı

Hakkari Belediyesi, kış turizmini canlandırmak ve vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla Mergabütan Kayak Merkezi’ne toplu taşıma seferlerini başlattı.

Hakkari Belediyesi, Mergabütan Kayak Merkezi’ne toplu taşıma seferlerini başlattı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kayak merkezine gitmek isteyen vatandaşlar için otobüsler, eski belediye binası yanındaki duraktan kalkacak. Sabah seferleri 08.00 ve 11.00 saatleri arasında gerçekleşirken, dönüş seferleri ise 14.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak.

Ulaşım ücreti kişi başı 60 TL olarak belirlenirken, ödemeler sadece toplu taşıma kartı ve banka kartı ile yapılabilecek. Belediye yetkilileri, nakit ödeme kabul edilmeyeceğini duyurdu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri