Kaya ailesinden taziye teşekkür mesajı

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Hakkarili Avukat Aytekin Kaya’nın ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Avukat Aytekin Kaya’nın ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı. Kaya ailesinin mesajı şöyle:

“Bizler Halk içinde Sebri'yê ŞÜMÊ olarak bilinen, tanınan Rahmetli Sabri KAYA babamızın evlatları olarak;

Ailemizde yaş olarak en küçük kardeşimiz,canımız değerimiz, Merhum Av. Aytekin KAYA 'nın son bir yılda yakalandığı hastalığına çare bulmak için yoğun bir mücadele verdik, aynı şekilde tıp fakültesi hastanesi doktorları da her şeyi yaptılar, ne yazık ki üç gün önce kardeşimizi kaybettik ve gerek hastalığı sürecinde ve daha sonra vefat anından itibaren Önce Ankara, sonra Van ve Hakkari olmak üzere, hastalık süreci ile defin ve taziye günlerimizde; hemşehrilerimiz, aile dostlarımız ve rahmetli kardeşimizin kayınbaba tarafı ile sülalece herkes bizlerle oldu , yalnız bırakılmadık.

Bunun yanı sıra hastalık anında ve vefatı sonrası Kayseri ve Hakkari Barosundaki meslektaşlarının yoğun telefon trafikleri Yurt içi, yurt dışı pek çok dost, akraba ve Hemşehrilerimizden yanımıza gelenler oldu,Fransa'da Çelenk gönderen sevenleri oldu, Gelemeyenler telefonlarla bize güç vermeye büyük bir gayret gösterdiler. Taziye günlerimizde ilimizin mülki idare amirleri, kamu çalışanları, esnaflarımız , Hakkâri Barosu ve sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, kanaat önderleri, medyamız ve hemşehrilerimiz ziyaretleri ile acılı günlerimizde bizlere teselli kaynağı oldular. Bu büyük toplumsal dayanışma ruhu bizlere güç kaynağı olmuştur. Herkese KAYA ailesi olarak sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Yüce Rabbim herkesin rahmetlilerine cennet kapılarını sonsuza kadar açsın inşallah. Allah hepinizden razı olsun.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri