Hakkari’nin Dağgöl mahallesine yatırım ve İnceleme ziyareti

Hakkari Valisi Ali Çelik ve beraberindeki heyet, hakkarnde yapılmak istenen kamu yatırımı için arazi ve cami inşaatı alanında incelemelerde bulundu.

Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Hakkari'nin Dağgöl Mahallesinde yapılmak istenen kamu yatırımı için belirlenen arazide ve temeli atılmış olan cami inşaatı alanında detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Vali Çelik, inşaat alanında yapılan incelemelerin ardından Dağgöl Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyip taleplerini aldı.

Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu ise kamu yatırımlarının mahalledeki etkilerini değerlendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ise, eğitim kalitesinin artırılması için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Ali Çelik, ziyaretin sonunda Dağgöl Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, mahalledeki sorunların çözümü için sürekli olarak iletişim halinde olacaklarını vurguladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri