Hakkari'de köy yollarına asfalt çalışmaları başlatıldı

Hakkari’de Valilik talimatları doğrultusunda köy yolları asfaltlanıyor.

Hakkari İl Özel İdaresi, köy yollarında ulaşım konforunu artırmak amacıyla asfalt çalışmalarına hız verdi. İl Özel İdaresi, kendi kaynaklarıyla birçok köy yolunu asfalta kavuşturmayı planlıyor.

Vali Ali Çelik’in talimatları doğrultusunda, Depin Mevkiinde kurulan Asfalt Plenti Tesisinde üretilen sıcak asfaltla köy yolları yenileniyor. Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Otluca köyünde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Karadağ, çalışmalar hakkında bilgi alarak, İl Özel İdaresi’nin bu yıl il genelinde yaklaşık 30 kilometre köy yolunu asfaltlamayı hedeflediğini açıkladı. Karadağ, “Ürettiğimiz sıcak asfalt ile köy yollarını daha konforlu hale getirmeye devam edeceğiz,” dedi.

Otluca köyü sakinleri yapılan asfaltlama çalışmalarından memnuniyetlerini ifade etti. Köy sakinlerinden Hasan Çiftçi, “Yapılan asfalt köyümüze büyük katkı sağladı,” dedi.

Diğer bir köy sakini Musa Bozkır ise, “Yolumuzun asfaltlanması, köyümüzdeki ziyaret ve piknik alanlarına ulaşımı kolaylaştırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz,” şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri