Futbol turnuvasında Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu

Hakkari'de öğretmenler arası futbol turnuvasının finalinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve V. Lütfullah Bilgin İlk/Ortaokulu takımları karşı karşıya geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı birinci olarak şampiyon oldu.

Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası'nın heyecan dolu final müsabakası sona erdi. Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 28 okuldan 420 öğretmenin katıldığı turnuvanın final maçı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve V. Lütfullah Bilgin İlk/Ortaokulu futbol takımları arasında oynanan final müsabakasında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı birinci olarak zaferi elde etti; V. Lütfullah Bilgin İlk/Ortaokulu takımı ise ikincilikle mücadeleyi tamamladı.

Kupa töreninde İl Müdürü Sayın Nurettin Yılmaz, kazanan takımlara ödüllerini takdim ederek başarılarını kutladı. Ayrıca organizasyonda emeği geçen Şube Müdürü Sayın Erol Hanlıgil'in liderliğinde, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkürlerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri