Hakkari’de 6. Cilo Sat Gölleri Festivali toplantısı

Hakkari Vali Yardımcısı Buğra Karadağ başkanlığında düzenlenen toplantıda, 10-11 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Cilo Sat Gölleri Festivali'nin detayları ele alındı.

6. Cilo Sat Gölleri Festivali için düzenlenen 2'nci Koordinasyon Toplantısı, heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşti. Vali Yardımcısı Buğra Karadağ'ın başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantı, 10-11 Ağustos tarihleri arasında şehrin kalbinde gerçekleşecek olan festivalin detaylarına odaklandı.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve birçok kurum müdürü ile il jandarma komutanlığı birim amiri katıldı. Toplantıda, festival programı içinde düzenlenecek etkinlikler, konserler, doğa yürüyüşleri ve birçok etkinlik detaylarıyla masaya yatırıldı.

Katılımcılar, festivalin sorunsuz ve güvenli bir şekilde geçmesi için önemli görüşlerini paylaşarak fikir birliği sağladılar.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri