Hakkari Vali Yardımcısı Karadağ, köy ziyaretleri gerçekleştirdi

Hakkari Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Geçitli, Akkuş, Işık ve Pınarca köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm için talimatlar verdi.

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek amacıyla köy ziyaretlerini sürdürdü.

Karadağ, Geçitli, Akkuş, Işık ve Pınarca köylerini ziyaret etti ve köy muhtarları ile vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Karadağ, köylerdeki içme suyu, kanalizasyon, yol ve diğer altyapı sorunlarının çözümü için ilgili birimlere gerekenleri yapmaları talimatını verdi. Karadağ, ziyaret ettiği köylerde kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Son olarak, Durankaya Beldesi Belediye Başkanı İsmail Demirci'yi makamında ziyaret eden Karadağ, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri