Hakkari TOKİ projelerindeki sorunlar için Vali Çelik'e ziyaret

One Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özar ve heyeti, Hakkari TOKİ projelerindeki sorunların çözümü için Vali Ali Çelik’i ziyaret etti.

Hakkari TOKİ projelerindeki sorunların çözümü amacıyla One Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özar, Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Özar ve beraberlerindeki heyet, Hakkari Valisi Ali Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyaret, Hakkari Merkez ve Yüksekova’daki TOKİ konutlarının altyapı sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirildi.

Altyapı sorunları gündemde

Görüşmede, TOKİ konutlarındaki asfalt, elektrik, su ve doğalgaz altyapısına dair yaşanan sorunlar detaylı bir şekilde ele alındı. Abdullah Özar, konut sakinlerinin ihtiyaçlarını ve yaşadığı sıkıntıları Vali Çelik’e aktardı. Özellikle altyapı eksikliklerinin konut sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkilediğini belirten Özar, çözüm için iş birliğine açık olduklarını vurguladı.

Vali Çelik’in yanıtı

Vali Ali Çelik, altyapı sorunlarının çözümü için gerekli birimlere talimat vererek, imkânlar dâhilinde gereken desteği sağlayacağını ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı Abdullah Özar ve beraberindeki heyete teşekkür eden Çelik, iş birliğinin önemine de vurgu yaptı.

İlgili çalışmaların takibi

Toplantıda, sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için ilgili çalışmaların yakından takip edileceği belirtildi. Vali Çelik, bu konudaki gelişmelerin sürekli olarak izleneceğini ve vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt verileceğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri