Hakkari genelinde yakalanan 164 kişiden 23’ü tutuklandı

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı’nın operasyonları sonucu 164 aranan şahıs yakalandı, 23 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkari Valiliği, resmi sosyal medya hesabından Hakkari genelinde yapılan çalışmalarla yakalanan aranan şahıslar hakkında bilgilendirme yaptı. Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin operasyonları sonucunda, farklı suçlardan haklarında arama kaydı bulunan toplam 164 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Yakalanan kişiler arasında 8 terör suçu, 3 öldürme, 16 dolandırıcılık, 13 hırsızlık, 13 narkotik, 47 siber suç ve 19 Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile 45 diğer suçlar kapsamında aranan şahıslar bulunuyor.

Adli süreç sonunda, 0-5 yıl arası aranan 13 kişi, 5-10 yıl arası aranan 5 kişi, 10-20 yıl arası aranan 4 kişi ve 20 yıl üzeri aranan 1 kişi olmak üzere toplam 23 kişi tutuklanarak Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Valilik, il genelinde huzurun sağlanması ve vatandaşların can ve mal güvenliği için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri