Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği'nden öğrencilere destek

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, sınır köylerindeki engelli ve dezavantajlı 600 öğrenciye 500 okul çantası ve 100 çift kışlık bot yardımında bulundu.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, sınır köylerindeki engelli ve dezavantajlı öğrencilere yönelik sosyal sorumluluk projeleri kapsamında destekte bulundu. Dernek, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Hakkari merkez ve ilçelerindeki 600 öğrenciye 500 adet okul çantası ve 100 çift kışlık bot temin etti.

Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu, bu yardımların önemine dikkat çekerek, ihtiyaç sahibi engelli ve dezavantajlı çocukların eğitimlerine katkıda bulunmaya devam ettiklerini vurguladı. Özellikle sınır köylerinde okuyan öğrencilere ulaşmanın önemini ifade eden Aydoğdu, hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirdikleri bu projenin, öğrencilere büyük katkı sağladığını belirtti.

Aydoğdu, "Sınır köylerinde yaşayan tüm özel gereksinimli ve dezavantajlı öğrencilere ulaşmayı hedefliyoruz. Coğrafi engel tanımaksızın, bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi. Dernek, destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri