Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği'nden engelli kardeşlere destek

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşayan kardeşlere akülü araba ve tekerlekli sandalye hediye etti.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, Şırnak'ın Uludere ilçesi Andaç ( Elemune) köyünde ikamet eden engelli Mihrîvan Ölmez ve Ferdi Ölmez kardeşlere akülü araba ve tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Akülü araba ve tekerlekli sandalye hayalleri gerçek oldu

Yapılan yardımla ilgili açıklama yapan Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, “Özel gereksinimli kardeşlerimizin en büyük hayali olan akülü araba ve tekerlekli sandalyeyi iki engelli vatandaşımıza teslim ettik. Şükürler olsun ki özel gereksinimli 2 kardeşimizin de hayalini gerçekleştirdik” dedi.

“Coğrafya tanımaksızın tüm insanlara ulaşmak istiyoruz”

Aydoğdu, ''Şırnak'ın Uludere ilçesi Andaç köyünde yaşayan özel gereksinimli kardeşlerimizin ihtiyaçları vardı. Bizlere ulaşan maddi durumu iyi olmayan bu ailemizin çocukları için hayırseverlerden gelen yardımlarla Akülü Araba Manuel Kluzetli Tekerlekli Sandal'ye arabalarını alıp kendilerine ulaştırdık. Dernek olarak bizim amacımız coğrafya tanımaksızın tüm insanlara ulaşmak istiyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Ferdi ve Mihrivan Ölmez'in aileleri ise kendilerine ulaşan Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği’ne ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri