Eşbaşkan Zeydan, Hayvan Bakım Evi'ni ziyaret etti

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Hayvan Bakım Evi’ni ziyaret etti.

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla İpekyolu ilçesinde bulunan Hayvan Bakım Evi'ni ziyaret etti. Etkinlikte, çocuklarla bir araya gelen Zeydan, hayvanlarla etkileşimde bulunarak, onların korunması ve bakımı konusundaki önemine dikkat çekti.

Ziyaret sırasında, Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı bakımevi yönetimi de Eşbaşkan Zeydan’a eşlik etti. Daire Başkanı İlhami Aker ve şube müdürleri, bakım evinde bulunan hayvanlar hakkında detaylı bilgi vererek, hayvanların sağlık durumu ve bakım süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Zeydan, Yüzüncü Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencileriyle birlikte bakımevini gezerek, çocukların burada bulunan kediler ve diğer hayvanlarla etkileşimde bulunmalarını sağladı. Öğrenciler, bakımevindeki hayvanların yaşam alanlarını yerinde görerek, hayvanların bakımı hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.

Ziyaret sırasında, sağlık merkezi temsilcileri çocuklara hayvan hakları konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Eşbaşkan Zeydan, bu tür etkinliklerin hayvanlara karşı duyarlılığı artırmak ve çocukların bu konuda bilinçlenmesini sağlamak için önemli olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri