Derecik: Govend Dergisi ilk şiir dinletisini gerçekleştirdi

Govend Dergisi, genç şairlerin yer aldığı ilk şiir dinletisini Derecik'te gerçekleştirdi.

Derecik’te kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı amaçlayan Govend Dergisi, ilçenin genç yeteneklerinin katılımıyla ilk şiir dinletisini düzenledi. 13 Eylül’de saat 18.00'da Derecik Bist ÇP Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte genç şairler sahne alarak kendi şiirlerini okudu. Dinleti sırasında çeşitli şarkılar da seslendirilirken, katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

2019 yılında kurulan Govend Dergisi edebiyat, sanat ve kültür alanında gençlere alan açmayı hedefleyen bir platform olarak biliniyor. İlçede genç yetenekleri destekleyen dergi, düzenlediği etkinliklerle bölgenin kültürel gelişimine katkı sunuyor.

Gecede, Govend Dergisi’nin kurucusu ve aynı zamanda Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç de kendi yazdığı bir şiiri okuyarak dinletiye renk kattı. Dinç, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti ve daha güzel programlarda buluşma dileğinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Program sonunda başkan Dinç ve katılımcılar hatıra fotoğrafı çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KÜLTÜR / SANAT Haberleri