Derecik Belediye Başkanı Dinç'ten Ankara ziyareti

Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, Ankara’daki ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile bir araya geldi.

Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, Türkiye genelindeki belediye başkanlarına yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Bugün, Ankara’daki temaslarını sürdüren Dinç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile bir araya geldi.

Dinç, önceki ziyaretlerinde Erbil ve Şanlıurfa Büyükşehir ile Karaköprü belediyelerine, ardından Antalya ilindeki dört farklı ilçe belediye başkanına gittiğini hatırlatarak, “Bugün de Ankara’da temaslarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Görüşmelerde Şanlıurfa’da kardeş belediyecilik ve eğitim konularında destek aldıklarını belirten Dinç, Antalya’daki belediyelerden üstyapı yapım araçları sözü aldıklarını ifade etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ulaşım ağı konusunda, Keçiören Belediyesi’nden ise altyapı desteği ve içme suyu tadilat-tamiratı konularında söz aldıklarını söyledi.

Dinç, ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini vurguladı ve “Tüm belediye başkanları bizleri memnuniyetle karşıladı ve ciddi ilgi gösterdiler. Hepsini ayrı ayrı Hakkari’ye davet ettik, onlar da ziyaretlerimizden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri