Başkan Dinç’ten öğrencilere gezi etkinliği

Derecik Belediyesi Başkanı Hasan Dinç, öğrencileri Seyyid Taha-yı Hakkâri Türbesi’ne gezmeye gönderdi. Türbe ziyareti ve öğle yemeği etkinliği öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Derecik Belediyesi Başkanı Hasan Dinç, Derecik Orta Mahalle Başaklı Camisi Kuran Kursu öğrencilerini Seyyid Taha-yı Hakkâri Türbesi’ne gezmeye gönderdi. Düzenlenen gezi, öğrencilerin gezerek öğrenmeleri açısından önemli bir etkinlik oldu. Sabahın erken saatlerinde türbeye giden öğrenciler, burada dualar edip Seyyid Taha-yı Hakkâri’yi anıp hakkında bilgi edindiler. Türbe ziyaretinden sonra Nehri alabalık çiftliğine geçen öğrenci grup, burada doğayla iç içe bir alanda öğle yemeği yedi.

Gerçekleştirilen gezi sonunda öğrenciler, Başkan Dinç’e teşekkürlerini iletti. Başkan Dinç ise, öğrencilerin manevi ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak bu tür programların devam edeceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri