Zeydan, Van Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti

Zeydan, Van Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, Van Küçük Sanayi Sitesi ve Tuşba Hurdacılar Sitesi'nde esnafın taleplerini dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, Van Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Tuşba Hurdacılar Sitesi'ni ziyaret etti. Ziyarete, Tuşba Belediye Eşbaşkanı Ümit Keser, meclis üyeleri, genel sekreter ve yardımcıları ile ilgili teknik personeller de katıldı.

Zeydan, esnafın talep ve beklentilerini dinledi, çözüm önerileri sundu ve belediyenin bu konuda atacağı adımları açıkladı. Ayrıca, sanayi bölgesindeki altyapı çalışmaları, temizlik hizmetleri, trafik düzenlemeleri ve esnafın hizmet alabilmesi için planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin, yerel yönetim ile esnaf arasındaki iletişimi güçlendirmek ve ortak çözümler üretmek amacıyla yapıldığı vurgulandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.