YÜTSO ve kadın kooperatifleri arasında işbirliği protokolü imzalandı

YÜTSO ve kadın kooperatifleri arasında işbirliği protokolü imzalandı

YÜTSO ile Demeter ve Lilyana Kadın Kooperatifleri, kadın girişimciliğini ve ortak çalışmaları teşvik etmek amacıyla işbirliği protokolü imzaladı.

Yüksekova’da kadın girişimciliğini ve kooperatifçiliği desteklemek amacıyla Demeter ve Lilyana Kadın Kooperatifleri ile Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

yut-3.jpeg

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) tarafından desteklenen "Üreten Kadınlar Kooperatifçilikte Güçleniyor" projesi kapsamında imzalanan protokolle, kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi ve ortak çalışmaların teşvik edilmesi amaçlanıyor.

yut-2.jpeg

Düzenlenen imza törenine YÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özdemir, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi BurhanYılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Necati İrinç, Demeter Kadın Kooperatifi Başkanı Bahar Sağkol, Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Mert ve Lilyana Kadın Kooperatifi Başkanı Ümmühan Keskin katıldı.

Protokol ile birlikte, kadın kooperatifleri ve YÜTSO arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi ve karşılıklı anlayışın güçlendirilmesi için bu tür adımların önem arz ettiği belirtildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.