Yüksekova’nın merkez deresi çöplerden temizleniyor

Yüksekova’nın merkez deresi çöplerden temizleniyor

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çarşı merkezindeki dereyi temizleme çalışmasına başladı. Eşbaşkan Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri de yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde takip etti.

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personeller sabahın erken saatlerinde çarşı merkezinde çöp yığınlarıyla dolmuş olan dereyi temizleme çalışmalarına başladı. Yürütülen çalışmaları Eşbaşkan Kırmızıgül ve Diri de takip etti.

whatsapp-image-2024-07-30-at-11-03-54.jpeg

"Evimizi nasıl temiz tutuyorsak yaşadığımız ortak alanları da temiz tutmalıyız"

Ellerinden geldiğince bu tür çalışmaları yaygınlaştıracaklarını ifade eden Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yasin Kaya, “Biz ekip olarak bu sabah çarşı merkezin göbeği olan merkez çayı diye de geçen dereyi temizlemeye başladık. Elimizden geldiği kadar geniş çalışıp temizlemeyi sürdüreceğiz. Nasıl ki evimizi temiz tutuyorsak yaşadığımız ortak alanları da temiz tutmalıyız" dedi.

whatsapp-image-2024-07-30-at-11-03-53.jpeg

"İnsana ve çevreye saygı duymayı artık bir tutum haline getirmeliyiz"

Bireysel sorumluluk çerçevesinde temizliğe özen gösterilirse daha yaşanılabilir bir Yüksekova’ya sahip olunabileceğine vurgu yapan müdür Kaya, "Evet bu bizim işimiz, yaparken de gocunmadan yaparız ama saygı her şeydir. İnsanın elinde olmadan da kirlenebilir durumlar vardır ama bilerek kirletiyorsak bu başka bir durum oluyor. İnsana ve çevreye saygı duymayı artık bir tutum haline getirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum