Yüksekova'nın bazı bölgelerinde elektrik direkleri yenileniyor

Yüksekova'nın bazı bölgelerinde elektrik direkleri yenileniyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri bakım onarım çalışmaları çerçevesinde Yeni Mahalle Hacı Musa bölgesinin elektrik direklerini yeniliyor.


Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) personelleri bakım onarım çalışmaları çerçevesinde Yüksekova'nın bazı köy ve mahallerinde eski elektrik direklerini yeniliyor. VEDAŞ ekipleri bugün ilçenin Yeni Mahalle Hacı Musa bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

whatsapp-image-2024-06-21-at-14-49-38-001.jpeg

"Elektrik tesisatı yenileme çalışmalarımız yer yer devam edecektir"

VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İbrahim Halil Ağacanoğlu, ilçe merkezi ve köylere yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Yeni Mahallede yaşanan elektrik kesintisinin sebebi, direk yenileme çalışmalarıdır. Daha önce Mezarlık bölgesi, Orman ve Cumhuriyet Mahallelerinin bazı bölgelerinde yenileme çalışması yapılmıştı. Şimdi ise Güngör Mahallesi, Yeni Mahalle, Yeşildere Mahallesi, Akalın ve İnanlı köylerinde elektrik tesisatı yenileme çalışmalarımız yer yer devam edecektir" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-06-21-at-14-49-38-1.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.