Yüksekovalı mali müşavirler emekliler için kahvaltı etkinliği düzenledi

Yüksekovalı mali müşavirler emekliler için kahvaltı etkinliği düzenledi

Yüksekova ilçesinde, Avaşin Parkı'nda mali müşavirler tarafından düzenlenen kahvaltıda emekliler bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı'nın 2024 yılını "Türkiye Yüzyılının Emektarları" olan emekli vatandaşların refah ve esenliklerini desteklemek, bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak potansiyellerini kullanabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla "Emekliler Yılı" olarak ilan etmesi çerçevesinde gerçekleşen etkinliğe Hakkari Sosyal Güvenlik İl Müdürü Rıfat Ertuş, Yüksekova Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Çetin Özdemir, YÜTSO Meclis Başkanı Timur Sevi, mali müşavirler ve emekliler katıldı.

whatsapp-image-2024-06-27-at-13-38-23.jpeg

"Bu gibi etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz"

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Hakkari Sosyal Güvenlik İl Müdürü Rıfat Ertuş, "Cumhurbaşkanımızın teşvikleri ile 2024 yılı emeklilerin yılı olarak ilan edilmiştir. Bu vesile ile Yüksekova ilçemizde emeklilerimize yönelik bir kahvaltı düzenlendi. Yüksekova mali Müşavirler tarafından bu kahvaltıyı düzenledikleri için teşekkür ediyoruz. Bu gibi etkinlikleri Hakkari il merkezinde, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Derecik'te de yapmaya devam edeceğiz," dedi.

whatsapp-image-2024-06-27-at-13-37-47.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.