Yüksekovalı gazeteci ve rehber İskender Kahraman'a saldırı

Yüksekovalı gazeteci ve rehber İskender Kahraman'a saldırı

Yüksekovalı gazeteci ve rehber İskender Kahraman saldırıya uğradığını açıkladı.

Yüksekovalı gazeteci ve rehber İskender Kahraman saldırıya uğradı. Olaydan hafif sıyrıklarla kurtulan Kahraman, darp raporu aldıktan sonra saldırganlar hakkında şikayette bulundu.

İskender Kahraman, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, bu tür magandaların Yüksekova'nın itibarına zarar verdiğini belirtti.

whatsapp-image-2024-07-26-at-00-27-52-1.jpeg

Kahraman, olay anını şöyle anlattı:

"Emniyetin karşısındaki köprüden motosikletimle geçerken, yoldan karşıya geçmekte olan bir kadın vardı. Kadının geçebilmesi için motoru durdurup yol verdim. Kadın başıyla teşekkür ederek geçti. O esnada arkamdaki 34 A...... plakalı otomobil sürekli kornaya basıyordu. Ben de dönüp, 'Yolda kadın var, geçsin gideceğim, neden kadının arkasından korna çalıyorsunuz, ayıp değil mi?' dedim. Bunun üzerine küfür etmeye başlayan iki kişi, otomobili önüme çekip beni darp etmeye başladılar. Saldıracaklarını tahmin edemedim, aniden saldırdılar."

Kendisinin gazeteci ve rehber olduğunu, hemen herkesin kendisini tanıdığını ifade eden Kahraman, saldırganların rol modellerinin mafya babaları olduğunu düşündüğünü belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum