Yüksekova'lı Eniş, Göztepe Spor altyapısına davet edildi

Yüksekova'lı Eniş, Göztepe Spor altyapısına davet edildi

Yüksekova Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Futbol Okulu'nda oynayan 12 yaşındaki Muhammed Eniş, Türkiye'nin köklü kulüplerinden Göztepe Spor’un altyapısına davet edildi.

Yüksekova Belediyesi öncülüğünde kurulan Yaz Futbol Okulu'na yaklaşık iki ay önce başlayan ve 600'den fazla öğrencinin katıldığı programda yeteneğiyle öne çıkan Muhammed, Göztepe Spor’un altyapısında denemelere katılma hakkı kazandı. Yüksekova Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle spora ilgisi artan genç futbolcu, gelecekte büyük hayalleri olduğunu söyledi.

asa.jpeg

“Hayalim, birinci sınıf bir futbolcu olmak”

Muhammed, “Buradaki tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Yaz boyunca 600 çocukla ilgilendiler. Burada herkes futbolu seviyor. Haftanın belirli günlerinde hocalarımızdan ders alıyoruz. Hayalim, birinci sınıf bir futbolcu olmak ve Arda Güler gibi Real Madrid'e gitmek. Üç gün sonra İzmir'e, Göztepe'nin altyapısına gideceğiz ve denemelere katılacağız” dedi. Ayrıca Brezilyalı yıldız Neymar'ı örnek aldığını belirten Muhammed, "Onu çok seviyorum ve onun gibi olmak istiyorum" diye ekledi.

whatsapp-image-2024-08-17-at-01-05-19-1.jpeg

“Bu etkinlikler, onların yeteneklerinin geliştirilmesi açısından önemli”

Muhammed, Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri ile de fotoğraf çektirip, başarı dilekleri aldı. Eşbaşkan Soreş diri “Yüksekova belediyesinin düzenlediği bu etkinlikler, gençlere sporun sevdirilmesi ve onların yeteneklerinin geliştirilmesi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor” diye belitti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.